Podrobnosti
Několik důležitých informací ...

• každý jednotlivý kousek mého cukroví je originální ruční práce

• používám jen a pouze ty nejkvalitnější čokolády, polevy, marmelády, máslo atd., co se velmi výrazně projeví také v chuti cukroví a jeho kvalitě

• sladkost cukroví je průměrná, čili ani nízká, ani vysoká, prostě tak nějak akorát

• krémy, které jsou máslové a bez syrových vajec rozhodně nešetřím

• poleva "citronová" neznamená, že jde o polevu kyselou, naopak, je to poleva sladká, velmi chutná, s jemnou příchutí rumu a citronu

• cukroví je potřeba uchovávat na místě chladném (a to především cukroví krémové), vzdušném a tmavém, bez slunečního svitu, cukroví tak zkřehne a bude ještě chutnější

• cukroví krémové podáváme chlazené, mírně ztuhlé

• vaše spokojenost je moje vizitka a moje radost